ALFRED PICÓ I SANDRA PALAU

L’Alfred i la Sandra es van conèixer entre llibres i roses… I en aquell idíl·lic Sant Jordi es van prometre que escriurien un llibre junts… Potser llavors, sense saber-ho, ja teixien el seu Amor de mala mort.

Alfred Picó Sentelles és periodista, escriptor i professor de Comunicació. Ha publicat novel·les tan populars com Casats contra Solters o Sí, sí, sí. Hem guanyat a París i reconeguts assajos sobre el món de la Comunicació com El Mètode Picó per parlar en públic o 100 idees per ser un gran comunicador. El seu estil creatiu i còmic, però també rigorós i directe, esclata amb tota la força a Amor de mala mort, la seva novel·la més atrevida i esbojarrada.

Sandra Palau Domènech és editora, ha desenvolupat la seva professió en l’àmbit de la cultura i la comunicació. Una activista cultural que debuta com a escriptora, tot i que sempre ha estat una enamorada de les paraules encadenades (ha escrit poesia i col·labora en premsa escrita). Amb Amor de mala mort ens presenta el seu estil sentimental i pertorbador, i demana pas en el món de la literatura.

  • Títulos: