Bartomeu Palau Redón

Bartomeu Palau i Redon

Nascut a Barcelona el 1936, és llicenciat en Filosofia i Lletres i diplomat en teologia. Ha dedicat tota la seva vida laboral al món de l’educació en l’àmbit escolar: 22 anys de mestre i director de centre docent i 22 anys més d’inspector d’ensenyament. També va treballar 3 anys al GOE (Gabinet d’Ordenació Educativa).

Com inspector d’ensenyament, va exercir les seves funciones a les zones següents: Sabadell, Horta-Guinardó, Dreta de l’Eixample, Nou Barris i Sants-Poble Sec. Va desenvolupar també la tasca d’Inspector en Cap de Barcelona-Ciutat i la tasca d’Inspector en Cap Adjunt. Poc temps abans de la jubilació va ser ordenat diaca.

És president i fundador de l’Aula Maria Rúbies. Fòrum Educació i Cultura i  president de l’Aula d’Extensió Universitària Ramon Juncosa, aquesta última connectada a la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

Durant dotze anys va ser membre del Patronat de les Escoles Parroquials i durant vuit anys membre de la Junta de l’Il·lustre Col·legi de Doctors i Llicenciats de Catalunya.

  • Títulos: