Joan Frank Charansonnet

Joan Frank Charansonnet és membre de l’Acadèmia del Cinema Català, el Col·legi de Directors i és el director i creador de Pàtria.

Va néixer a Granollers el 17 de juliol de 1971; engendrat a la Vall de Santa Creu (El Port de la Selva), fill de pare empordanès i mare francesa, va estudiar interpretació i direcció cinematogràfica al C.E.C.C.

Del 2000 al 2005 es va establir a Rússia, on va protagonitzar en rus la sèrie de màxima audiència Estimada Masha Berezina produïda per Sony Pictures.

Conegut pel públic gràcies a personatges de TV3 com el Richard a El Cor de la Ciutat, Mauri jove a La Riera o altres sèries com Cuéntame, Toledo, Acusados, Innocentes, Rhesus, Hospital Central, Estació d’enllaç, Crims, Amar en tiempos revueltos o Policias. També ha participat com a actor en més de 20 pel·lícules havent estat dirigit per directors de prestigi com Carlos Saura, Daniel Calparsoro, Carles Torrens,Juan Carlos Medina, etc.

És el director i guionista dels llargmetratges Ushima-Next, Ànima, Doctrina i Pàtria . En l’actualitat ha format més de dos centenars d’actors entre els seus laboratoris d’actors davant la càmera. L’editorial Libros del Innombrable li ha publicat dos llibres: J.F.Sebastian-El DALÍrante i Arrabal Vs Charansonnet. Del Pànic al Post-pànic. El guió de Pàtria editat per La Vocal de Lis és la seva tercera publicació.

  • Títulos: