Santiago Artigas

Santiago Artigas (Barcelona 1952) és Llicenciat en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona, i ha dedicat bona part del darrers quaranta anys a l’ensenyament d’aquesta matèria en diversos Centres Públics i Privats, essent l’IES Jaume Mimó de Cerdanyola del Vallès el darrer en ocupar més d’un quart de segle de la seva vida docent.

Lector compulsiu, pot compaginar la lectura de llibres de temes diversos sense parpellejar, el vici d’escriure ha figurat sempre com una de les seves prioritats. Malgrat una sèrie de temptatives frustrades aquesta és la seva primera novel·la, després d’haver participat amb un relat en el recull Sota la Catifa, publicat per aquesta editorial.

  Comparteix la seva addicció per les lletres amb altres aficions no menys nobles com la música, li seria difícil l’existència sense el jazz, el senderisme, amb bona companyia, i la conversa amb qui es posi per davant; qui el coneix diu d’ell que és un perill, no calla ni sota l’aigua. Entén l’escriptura com la capacitat d’explicar històries, i desitja que aquesta trama negra amb rerefons polític, o a l’inrevés, pugui interessar al lector.    

  • Títulos: