SELECCIONATS PEL CONCURS DE RELATS

Aquesta es la llista dels 20 autors que formaran part del llibre de relats d’aquest Sant Jordi: CARME ANDREU JUAN BAHIMA MONTSE BOVET JOAN BUFI FERNANDO CASANOVA FRANCISCO CELS MARISA DE PRADA ROSER DIAZ CARME ESPINET ALVARO ESPINOS XAVIER FORNT MARIA ROSA GODES ROSER LORITE ARMAND MARIGÓ ANA NASARRE ALEX ROCA-CUSACHS XAVIER ROCA ABIGAIL RODÉS… Leer más »

BASES PEL CONCURS DE RELATS

Qui es pot presentar? Una única categoria. Escriptors/es majors d’edat. Què? El relat haurà de ser original i inèdit i no podrà haver estat premiat en cap altre concurs, ni podrà ser presentat a cap certamen literari mentre aquest resti obert. El relat ha de tenir una extensió d’entre 2.000 caràcters i 3.000 (amb espais)… Leer más »

Al Jardí amb… Miquel Ripeu

“Llegir és viatjar gratis” Sempre que ve a Sant Gervasi pinto somriures de colors… I és que aquest actor, director i dramaturg, posseeix l’habilitat de fer-te sentir bé, especial… És aquella sensació que experimentes quan sona la teva cançó preferida i no t’ho esperes, casualitats que s’enllacen com les que adornen la trajectòria professional del… Leer más »

Al jardí amb… Fede Sardà

    “Jo en realitat volia ser bombero”  Luz de Gas… Un dels llocs més emblemàtics de la ciutat comtal, un punt neuràlgic del barri de Sant Gervasi, molt més que un espai d’oci … I és que Luz de Gas posseeix un romanticisme que vesteix d’ànima. El responsable de tot aquest encant és el… Leer más »

Al Jardí amb… Pere Molina

  “Avui m’ha agafat la vena sincera, noia”   Sempre és un plaer envoltar-se de gent apassionada…Avui l’excusa és el llibre “Els terrors nostres de cada dia” de Jordi Hernández. Pere Molina, actor de doblatge, teatre, cinema i televisió transmet aquesta passió en cada gest mentre s’aboca de ple accentuant l’expressió de totes les paraules…… Leer más »

Al Jardí amb… Pep Sais

“L’home que coneixia l’infinit” Què hi ha en una veu? Em submergeixo als jardins de Sant Gervasi, el sento i m’encisa… Em convida a descobrir-lo des de la tendresa de l’entrenyable tiranosaure Rex , sense abandonar l’exquisita sàtira de Wallace Shawn… I és que Pep Sais, actor de teatre, cinema, televisió i doblatge, fa màgia… Leer más »

Al Jardí amb… Juan Rodenas

  “L’amor…beneïda bogeria!” I segueixo envoltada de persones que admiro, a les quals voldria assemblar-me, encara que fos només subtilment, per sobre… Juan Rodenas té aquella habilitat d’enlluarnar-me amb la seva ironia, paraules vestides amb un sarcasme molt seu que atrapa, expressions derrotistes es transformen en la seva versió més optimista, més romàntica. I és… Leer más »

Al jardí amb… Maria Rosa Godes

  “Llegiu i viureu altres vides» Si pogués tornar a escollir resseguiria de nou tots els meus errors per arribar fins aquí, a prop d’aquesta dona. I és que si hagués de definir a Maria Rosa Godes diria que és una dona del Renaixement, és l’essència de l’expressió artística, i el més important: és feliç… Leer más »

Al Jardí amb… Montse Folch

“Si m’hagués de quedar amb una paraula seria… Il·lusió! Em fascinen les persones que transmeten una apassionant energia positiva, vull dir aquelles que gaudeixen d’una personalitat elèctrica i encomanadissa. Sí, són especials, genuïnes, sempre dibuixen un lluminós somriure de veritat… I sí, així és la Montse, càlida però forta, m’atrau la seva vivacitat,  la deliciosa expressió… Leer más »

Al Jardí amb…. Miquel Garcia Borda

«Hem de deixar de plorar, ens fem molt pesats» Sant Gervasi em segueix sorprenent, aquest barri i la seva gent em regalen estones, petits grans detalls…Sí, moments tan especials com aquest…. I és que compartir riures, idees i emocions amb Miquel Garcia Borda és una experiència que suscita admiració… Pel seu generós somriure, per un… Leer más »

Mientras algunos son poema otros son poesía

Empezando las primeras páginas del 2017… Seguiremos peleando entre letras y puntos suspensivos… Esperando que con menos interrogantes y más afirmaciones… Sí, ya sabemos que todo es efímero, que no existe el incondicional y que todo se envuelve en un halo tan provisional… Si pudiéramos abandonar esos imperativos del año anterior, esas frases de posesión… Leer más »