La dona que despertava marmotes (paper)

15,00

45 disponibles

SKU: 9788412006599 Categoría:
 • Sinopsi:

  Aquest llibre és especial. L’autor, en boca de l’anciana Conxita Lleonart, la dona que despertava marmotes, convida el lector a qüestionar el seu propi punt de vista sobre tot plegat. És difícil que les reflexions del llibre deixin indiferent a qui les llegeixi amb un mínim d’obertura mental.

  La intenció és remoure i provocar el dubte sobre les pròpies opinions, per tal de deixar oberta la porta a l’aprenentatge doncs, com ja afirmava Aristòtil: «El dubte és el principi de la saviesa».

  La característica més sorprenent del llibre és que no es pot acabar mai. Conté múltiples capes de significat, i cadascú accedeix a la capa que li correspon en funció del seu propi grau de creixement interior. Quan s’accedeix a un grau superior, com per art de màgia, moren els vells significats i en neixen de nous, convertint l’obra en un verdader instrument de mesura de la pròpia evolució personal.

  La dona que despertava marmotes va dirigit a qualsevol persona que tingui interès en fer una pausa de la hipnòtica rutina mecànica diària, i plantejar-se si una nova manera de viure i de relacionar-se amb el món, amb els altres i amb un mateix, és possible.

  Una obra de lectura fàcil i amena. Gràcies a la seva estructura, es pot llegir en qualsevol moment, sense que sigui necessari retenir cap fil argumental, i sense importar per quina pàgina es comenci.

  Sigueu benvingudes i benvinguts a la comunitat de marmotes de Sant Feliuet.

 • Información adicional

  Idioma

  Català

  Valoraciones

  No hay valoraciones aún.

  Sé el primero en valorar “La dona que despertava marmotes (paper)”

  Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

  Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.