Qui decideix per Catalunya?

14,95

SKU: 978-84-616-9025-7 Categoría:
 • Sinopsi:

  Amb el subtítol, «Conèixer el passat i voluntat de futur: les claus per conduir el present», Alexandre Herrero pretén reflexionar sobre «La Qüestió Catalana», analitzant la seva evolució en els darrers 100 anys, i veure com això pot ajudar al futur.

  Un llibre prologat pel M.H. Sr. Joan Rigol, president del Parlament de Catalunya entre 1999 i 2003 on comença dient: «Vivim un any que serà històric. El 2014 marcarà un futur completament diferent per al sistema institucional que vivim, per al sistema de partits actual i fins i tot per al sistema de valors amb què conviurem».

  A Qui decideix per Catalunya es descobrirà que fa més d’un segle es discutien qüestions com els que avui es plantegen, i ja es buscava un lloc per Catalunya dins Espanya.

  La reflexió conjunta del coneixement del passat i de les opcions de futur, ens donarà la clau i la manera de conduir el nostre present.

  Tal i com explica en Joan Rigol al pròleg, Qui decideix per Catalunya és «un resum clar d’allò que ha estat el catalanisme fins avui, els seus valors i principis, i l’evolució ràpida de valors i principis que estem vivint durant aquests anys. La Història té la seva evolució natural, com ja advertia Prat de la Riba a «La Nacionalitat Catalana» quan parlava de la primavera i l’hivern de les nacions. Quan una nació és una nació, i se la deixa en llibertat i democràcia, tendeix de forma natural a configurar-se com a estat. No és res corregible, no és ni tan sols res opinable: succeeix».

 • Valoraciones

  No hay valoraciones aún.

  Sé el primero en valorar “Qui decideix per Catalunya?”

  Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

  Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.